تکارتراپی به عنوان یکی از مدالیته های درمانی در فیزیوتراپی شناخته می شود.
تکارتراپی به عنوان یک روش موثر در درمان غیر جراحی اختلالات استخوانی، مفصلی، بافت های نرم و بهبود مشکلات اسکلتی_عضلانی کاربرد دارد.
درمان با دستگاه تکار نقش موثری در بازسازی بافت های آسیب دیده در بدن دارد و به روند درمان و بهبودی انواع بیماری ها کمک می کند.
در دستگاه تکار ترکیبی از رنج وسیعی از طول موج های رادیو فرکانسی و سیگنال های پیام عصبی و پیام های عضله ای مورد استفاده قرار می گیرد.
انتقال انرژی از طریق ایجاد جریان الکترومغناطیسی در این روش درمانی منجر به افزایش جریان خون و اکسیژن در بافت های آسیب دیده شده و از این طریق به روند بهبودی کمک می کند.
برخورد جریان های حامل انرژی در روش تکارتراپی همچنین سبب تحریک ترشح هورمون های تسکین دهنده درد شده که نقش موثری در سرکوب احساس درد و تسکین درد بیمار خواهد داشت.
درمان با دستگاه تکار موجب افزایش دمای بدن بطور موضعی شده و بطور غیر مستقیم منجر به افزایش جریان خون و اکسیژن رسانی به مناطق آسیب دیده می شود.
تحریک بافت ها، افزایش قدرت ترمیم و تقویت بافت های ضعیف شده در طی درمان با دستگاه تکار موجب تسریع روند بهبودی و کاهش درد و مشکلات بیمار می شود.
میزان نیاز بیمار به درمان با این روش و همچنین تعداد جلسات درمانی با دستگاه تکار پس از معاینه اولیه توسط فیزیوتراپیست و بررسی شرایط بیمار توسط فیزیوتراپیست مشخص می شود.
جلسات درمانی با بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول کشیده طول کشیده و بسیاری از بیماران پس از اولین جلسه تکارتراپی احساس بهبودی نسبی را در خود خواهند داشت.
بیمار حین درمان با این روش احساسی همچون زمانی که تحت ماساژ قرار می گیرد خواهد داشت.
کلمات مرتبط :
فیزیوتراپی در اهواز – فیزیوتراپی خوب در اهواز – تکارتراپی در اهواز – فیزیوتراپی در پاداشهر